Over ons

Nieuwkomer in de makelaardij Jorrit Vriend slaat samen met ervaren makelaar en taxateur Lia Groot van Vastgoedhuis een nieuwe weg in. Gratis woningen verkopen inclusief de persoonlijk en professionele benadering die je van een makelaar mag verwachten. Naast het kosteloos verkopen van woningen onderscheidt Vastgoeddeal zich met een innovatief online biedsysteem. Dit maakt de verkoop van woningen volledig transparant, alle biedingen zijn online zichtbaar. Wij streven ernaar om de verkoop van jouw woning zonder zorgen te laten verlopen. Onze klanten hebben de zekerheid van een professionele partij die aangesloten is bij branchevereniging VBO. Daarom kies je bij ons voor kwaliteit!

 

Wie zijn wij

Lia Groot

Lia Groot

Register makelaar taxateur

Jorrit Vriend

Jorrit Vriend

Register makelaar taxateur

 

VBO Vereniging van makelaars en taxateurs

Vastgoeddeal is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar/taxateur in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar/taxateur u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

U kunt ervan uitgaan dat uw VBO-makelaar/taxateur deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heeft u onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan tussen u en uw makelaar/taxateur? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in uw belang. Samen sterker. Daar gaan wij voor.