Van A tot Z ontzorgd?

Bij Vastgoeddeal krijg je een full-service dienstverlening tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een volledig en complete begeleiding van onze ervaren makelaars en taxateurs in combinatie met scherpe prijzen voor onze diensten. Je weet precies waar je aan toe bent. Duidelijke taal, daar houden wij van. Voor zowel aan- en verkoop, hypotheken, en taxaties kun je bij ons terecht. Alles onder één dak, dus korte lijntjes met jouw ervaringsdeskundige.

Dankzij onze kennis van de woningmarkt kunnen wij je optimaal adviseren als je een woning wilt kopen, maar ook als je jouw woning wilt verkopen. Onze makelaars kennen de markt, dus zij kunnen een goed en reëel prijsadvies geven als je jouw woning te koop wilt zetten. Door onze grote regionale kennis, persoonlijke aanpak en moderne werkwijze behalen wij altijd het beste resultaat voor jouw woning.

Kosten

De makelaarskosten ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Vastgoeddeal hanteert een scherpe courtage bij verkoop i.c.m. met een vooraf te betalen borg a € 500,-. Wij hanteren een vast All-in tarief van € 3.450,- inclsief btw. De afgesproken courtage is inclusief opstartkosten, Funda plaatsing, professionele fotoreportage etc.. Het voordeel hiervan is dat je een compleet pakket van diensten afneemt zonder extra of verborgen kosten.

Meer informatie